Всі категорії
Додати товар

Демісезонний комбінезон-трансформер reima.

400 грн
Опис

Модель свободная, хватает пространства и для поддевы. Наружный материал чем­-то похож на плащевку, внутри, вместо подкладки используется тонкая, пористая ткань(оригинальная мембрана), очень приятная на ощупь. Данная модель ничем не утеплена.
Размер указан 74см, могу сказать ,что в качестве мешка мы начинали “гулять” в таком комбезе с роста 70см, а в качестве комбинезона носили аж до роста 87см, и это одна из отличительных особенностей данной марки, одежда всегда идет с запасом.
Эксплуатировали мы комбез три сезона и остались очень им довольны.
Переваги: чудовий дизайн, якісне пошиття, надійна фурнітура, функціональність; захищає від вітру і вологи; поверхня комбінезона має брудо-відразливими властивостями, після активної прогулянки його досить просто витерти вологою ганчіркою; завдяки оригінальній мембранної технології, навіть без утеплювача, комбез дуже теплий, створює свій "мікроклімат". Дитина в такому одязі не потіє і завжди залишається сухим; можливість використовувати і як мішок, і як комбінезон; вистачає надовго, є запас для зростання; матеріал дуже міцний. - застібка: дві блискавці з боків, блискавка для памперса і трансформації комбінезона в мішок; - капюшон на кнопках, відстібається; -м'яка гумка на капюшоні, для більш щільного прилягання; -капюшон, застібається на липучки; -на грудях небольшной кишенька; -резинка-утяжка ззаду; -світловідбивачі; -гумові штрипки на ніжках; -ширина манжета на ніжці регулюється за допомогою ряду кнопок; Колір: сірий Заміри: Довжина:69 см Длинаа вн. шва:26 см Довжина від плеча до вн. шва:47,5 см Довжина рукава від горловини:35 см/без одвороту 40 см ПОГ:34 см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 9-12мес
  • 12-18міс
Сезон:
Осінь Весна
Продавець
tat123
tat123
Супер-продавець
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари