Всі категорії
Додати товар

Суперовий термокомбінезон gusti x-trem

750 грн
Опис

Щоб нам не загубитися не забудьте підписатися БУДЬТЕ завжди в курсі НОВИНОК,,АКЦІЙ,РОЗПРОДАЖІВ!!! *Купуйте у одного продавця ЕКОНОМТЕ на ПЕРЕСИЛАННЯ! *********** Суперовий термокомбінезон Gusti X-trem Термокомбінезон X-trem Gusti на 9-12 міс,ріст 75 див. Стан: Б/В, новий КУРТКА: довжина-35 см, ширина-39 см, плечі 30 см довжина рукава : плече 7 см рукав-24 см *від пахви 18см НАПІВКОМБІНЕЗОН: -довжина 65 см -довжина кроку 23,5 см -талія п/о 29 см(макс),п/о 23 см(хв)-гумка -стегна п/о 35 см У комплект входять: -куртка -полукомбінезон Зимовий одяг Gusti зберігає тепло завдяки сучасним матеріалам: тканина верху 100% нейлон або 100% поліестер, вона продувається і непромокаємий, зі спеціальним просоченням і зсередини (поліуретанове покриття 2000 мм), і зовні (силіконове просочення). Комплекти не промокають навіть при дуже сильної вологи, але при цьому "дихають". Щільність тканини забезпечує високу зносостійкість комплектів. Зсередини одяг частково продубльована poral-флісом, має високі теплоізоляційні властивості. Напівкомбінезон на колінах, ззаду і по низу штанин продубльований тканиною cordura, що забезпечуємо зносостійкість. Всі комбінезони Gusti довго зберігають тепло, при цьому немає необхідності одягати вниз теплий светр або термобілизна Дитячі комбінезон Gusti оснащений масою деталей, що захищають від вітру і холоду. Всередині комбінезони Gusti виготовлені з "спідницею" на еластичній тасьмі. Блискавку одягу Gusti закриває планка, і вітер не проникає в комбінезони крізь неї. Комбинезон Gusti снабжён внутренним манжетом рукава, который не позволит ветру и снегу пробраться внутрь.

*Комбинезон Gusti сделан с высокой спинкой и грудкой, хорошо закрывающими тело - дополнительная защита от холода.
*Все комбинезоны Gusti сделаны с усилением на коленях и задней части. Плотность материала усиления на порядок выше основной ткани. Такие комбинезоны способны выдержать высокие нагрузки, прочны и долговечны.
*Внизу комбинезоны Gusti сделаны с манжетой на резинке. Даже при активном беге по глубоким сугробам она не слезает!
*Верхняя ткань : полиэстер 100%, мембрана 2000 мм.
Підкладка: нейлон і частково фліс. Наповнювач : POLIFILL щільністю 225 гр/м. кв. в куртці і 180 гр/м. кв в брюках, Комплекти X-TREM випускаються без аксесуарів! *ЕКСТРИМ, добре підходить для нашого клімату. Характеристика комплекту: В якості наповнювача комбінезони і костюми Gusti використовують поліефірне волокно (полифилл), яке в поєднанні зі спеціальною тканиною верху довго зберігає тепло, забезпечує тепло і затишок малюкові від +5 до -30°C. Наполнитель очень мягкий и легкий. Кроме того, за счет силиконового напыления волокна, наполнитель при носке, стирке и при хранении не теряет свой объем - через 2-3 года эксплуатации Ваш комплект будет таким же пушистым и будет так же сохранять тепло!
ЦЕНА 750 грн
❗❗❗*ПРИ ПОКУПКЕ через САЙТ цена фиксирована❗❗❗
*Оплата на карту приватбанка
*Пересылка Укрпочтой или Новой почтой,Джастин после оплаты на карту Приватбанка (или наложный после предоплаты за пересылку)
*МЕГА ВЫБОР ОБУВИ и ОДЕЖДЫ ДЛЯ ДЕТОК до 15 лет...
*Покупайте у одного продавца ЭКОНОМТЕ на ПЕРЕСЫЛКЕ

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бордовий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 9-12мес
  • 6-9міс
  • 12-18міс
Сезон:
Зима
Продавець
alesia76
Модные Детки
Супер-продавець
Київ
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари