Всі категорії
Додати товар

Hessnatur термокомбінезон валена шерсть мериноса осінь весна єврозима дівчинці...

399 грн
Опис

Hessnatur, Німеччина, термокомбінезон
100% валена шерсть мериноса
осінь весна єврозима
дівчинці 12-18-24 м 1-2 г 80-86-92 см

Розмір на бирці 18-24 м, орієнтуйтеся на мірки на фото.

Стан чудовий.

Підійде для слінгомам і для всіх інших)

Незамінний фаворит із осені до весни: комбінезон для прогулянок — справжня класика hessnatur. Тому що він довгий час був частиною нашого асортименту, і для багатьох наших клієнтів це майже що член сім'ї, без якого не обходиться жодна екскурсія.  Як же найтонша органічна мериносова вовна (merino wool) перетворюється на універсальне зігрівальне приємне покривало?
Суперзатишне та 100% натуральне...
... має кілька причин, через які в наших органічних комбінезонів так багато маленьких і великих шанувальників.

Ваші діти люблять зручну, вільну посадку, яка оптимально підтримує їхню радість руху. Ви, ймовірно, будете здивовані, як щільна варена шерсть природним способом забезпечує правильну приємну температуру — приємно зігріває й регулює температуру одночасно. Він настільки приємний для шкіри, що навіть чутлива шкіра почувається комфортно.

Завдяки ретельному обробленню комбінезон вирізняється безліччю приємних деталей: практичні складані манжети зігрівають руки та ноги, а планка з ґудзиками має подвійну підкладку для кращого утримання дерев'яних ґудзиків. Усі краї обшиті високоякісною тасьмою, а м'який капюшон ідеально прилягає до обличчя, так що голова вашої дитини також захищена від холоду.

ЩО МІЙ РЕБЕНОК ПІД КОМБІНЕЗОНОМ?

Осінню та навесні, залежно від температури, легка багатошаровість, наприклад, сорочка з довгими рукавами та бавовняні колготки.

Взимку, залежно від температури, що утеплює багатошаровий одяг, наприклад, штани, пуловер і/або кофта з шерсті.

ТЕМПЕРАТУРНИЙ ХУДОЖНИК ОРГАНІЧНА ВАРЕНА ШЕРСТ

Валяні та зшиті — це дія води, тепла та тертя перетворюють пухке вовняне в'язання на щільну терморегулювальну варену шерсть. Це пов'язано з тим, що утворюється безліч невеликих закритих повітряних камер, які діють як природна теплоізоляція.
Оскільки нова шерсть відразу ж віддає надмірне тепло довкіллю , ваша дитина однаково не потітиме. Крім того, цей натуральний функціональний матеріал дає змогу шкірі дихати й поглинає до третини власної ваги вологи. Ви відчуєте це привабливим? Але не бруд і запахи. Завдяки натуральному вмісту вовняного жиру ( ланоліну ) і сухої поверхні волокна вовна має природний антибактеріальний ефект. Завдяки сильному скручуванню волокон краплі води просто скочуються. І що мало хто знає: Навіть якщо комбінезон намокне, його зігрівальний ефект триває — адже під час поглинання влаги виробляється енергія у формі тепла.
Тільки за сильного вітру ваша дитина має носити одяг на підкладці з вовняного флісу, тому що це ще краще захищає від вітру.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 12-18мес
  • 18-24міс
Матеріал:
Вовна
Утеплювач:
Без утеплювача
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари