Всі категорії
Додати товар

Подарункові набори, подарунки крем мед

280 грн -47% 150 грн
Опис

Хочемо поділитися корисними смаколиками - крем мед.
Для тих, хто полюбляє смачні корисні сніданки, які додадуть сил, зміцнять імунітет і будуть ніжно-солоденькі.
Крем мед - ніжний та м'який мед, кремоподібної консистенції, що виготовляється за спеціальною технологією і на професійному обладанні, тому зберігає всі корисні властивості і не кристалізується з часом. Такий мед легко намастити на хліб, тости, млинці, додати до випічки чи чаю.
Крем мед підвищує імунітет, гарний антидепресант, усуває різні захворюваннях серцево-судинної системи, нирок, печінки жовчних шляхів, шлунково-кишкового тракту, лікує рани і опіки, сприяє похудання організму💪.
Склад крем меду -лише натуральні інгредієнти: мед з власної пасіки, сублімовані і перемелені ягоди. Сублімовані ягоди зберігають свій аромат, колір, смак, а головне, до 95% корисних властивостей. Ми використовуємо повністю натуральний мед, який немає хімічних обробок. Можна давати діткам.

Для вас підготували 5 смаків крем меду: з малиною і полуницею, з обліпихом та апельсином, шоколадом, ягідний мікс, з лимоном та імбиром🍋🫚. Усі смаки дуже ніжні і смачні. Вартість набору по 100 мл 3 шт -150 грн, по 4 шт - 200 грн, 350 мл - 160 грн. Доставимо з радістю і любов'ю. Телефонуйте: 97 33 98 863 .

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
  • Бежевий
Розмір:
  • 12-18мес
  • 18-24міс
Матеріал:
Поліестер
Сезон:
Зима Осінь
Продавець
oksankag999
oksankag999
Львів
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари