Всі категорії
Додати товар

Комбінезон зимовий columbia сша

1900 грн
Опис

Комбінезон зимовий Columbia (США)
Є в наявності
бузок, синій., червоний на 18 міс

Цей комбінезон не тільки захищає від снігу, холоду, вітру та інших неприємностей, він комфортний і красивий! Розрахований на сльоту осінь-весну, теплу зиму (до -10)
Захист від негоди гарантує зовнішня тканина – нейлон із фірмовим покриттям Omni-Shieldadvanced. Еластичний штормовий капюшон, усередині по капюшону та по всьому комбінезону (крім рукавів) – теплий м'який фліс. Наповнювач - поліестер 80 г, чудово зберігає тепло, не створюючи ефекту сауни.
Коса блискавка через весь комбінезон дозволяє комфортно та швидко його зняти-одягнути, що особливо актуально для активних малюків. Приталений силует та легка вага комбінезону дозволяє дитині вільно рухатися, не створюючи дискомфорту.
Зовнішня тканина: 100% нілон Omni-Shield advanced. Не пропускає вологу, легко протирається вологою губкою.
Підклад: 100% поліестер фліс та 100% нейлон з переплетенням міцністю 210Т.
Наповнювач: 100 поліестер (80г)
Технологія Columbia Omni-tech.

Бренд верхнього дитячого одягу Columbia Sportswear є власником технології Omni-Tech, яка має виняткові водонепроникні та дихаючі характеристики.
Сама технологія працює за принципом мембрани. На внутрішню поверхню тканини (100% нейлон – міцний, текстурний, з матовим відтінком) наноситься шар мікропористого поліуретану, в який впроваджено частинки кераміки. Вони надають тканини верхнього дитячого одягу Columbia Sportswear міцність і є додатковими мікропорами, надто маленькими, щоб через них проникала вода ззовні, але досить великими, щоб пропускати пари вологи назовні.

Щоб мембрана працювала довго, за нею необхідний спеціальний догляд. У жодному разі не стирайте цей комбінезон звичайним порошком! Він легко руйнує структуру мембрани, зводячи нанівець усі її безцінні властивості. Існують спеціальні миючі засоби. Не можна також прати у гарячій воді, не варто замочувати, кип'ятити, гладити праскою та зберігати у сирому вигляді. Дотримуйтесь вказаних на етикетці та в інструкції правил, і цей комбінезон прослужить вам довго, чесно відпрацьовуючи вкладені в її покупку гроші.
Також у виробництві тканин верхнього дитячого одягу Columbia Sportswear використовується невидима водовідштовхувальна обробка DWR (Durable Water Repellent) зовнішньої поверхні тканини для того, щоб вода не вбиралася, а скочувалась крапельками.

Доставка по Україні - Укрпошта, Нова Пошта

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Синій
Розмір:
  • 12-18мес

Схожі товари