Всі категорії
Додати товар

Чоловічий браслет з натурального каміння (лава, тигрове око, онікс) та шкіряний...

550 грн
Опис

Чоловічий браслет з натурального каміння (лава, тигрове око, онікс) та еко шкіряний браслет. Стильний подарунок, класний сет для будь-якого образу. 🙌 Всі браслети із натурального каміння створюю сама. 🖍 Підписуйтесь на мої оновлення, 💖додавайте в обране! Оновлюю прикраси майже щодня. Підійде на розмір зап'ястя 18 -19.5 див. Це середній розмір чоловічої руки. 👆 Якщо маєте сумніви - обов'язково звертайтесь і я допоможу! Тигрове око - камінь захисту, також може принести удачу тому, хто його носить. Урівноважуючи інь та ян і заряджаючи емоційне тіло, тигрове око стабілізує перепади настрою, наповнює нас силою волі, цілеспрямованістю, сміливістю і впевненістю в собі.

Лава - це магматична вулканічна порода. Заземлюючий камінь, який зміцнює зв’язок людини з Матір’ю-Землею. Це дає силу, мужність та стабільність у часи змін. Сили природи забезпечують енергетичний баланс та сприяє позитивним змінам.

Онікс - надає силу, захист і безпеку. Це сприяє енергійності, стійкості та витривалості. Додає впевненості в собі, допомагаючи відчувати себе комфортно, покращує самоконтроль і стимулює здатність приймати мудрі рішення.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал ремінця:

Схожі товари