Всі категорії
Додати товар

Чоловіча сумка бананка sambag harvi чорна

1049 грн
Опис

Містка і практична сумка бананка з натуральної шкіри - незамінний атрибут активних людей

Характеристики:

Матеріал верха. Натуральна шкіра. Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: сумка не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Основне відділення на блискавці. Фастекс-застібка з міцного сучасного пластику.

Плечовий ремінь у поєднанні текстилю і натуральної шкіри надійно пришитий на планку по спинці. Приєднаний до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється за допомогою металевого регулятора.

Функциональность.Снаружи спереди сумки карман на магните. Всередині сумки окремо одне відділення, яке розділене на кілька кишень, одне з них на блискавці. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Стандартно поставляється на обхват за талією (через плече) від 86 см до 123 см: регульований ремінь. При замовленні в коментарі вкажіть потрібну довжину ременя, якщо вона відрізняється від стандартної.

Розмір:24 * 16 * 6 див.

Сумки доступні у всіх кольорах.

88218101

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:

Схожі товари