Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Шкіряний чоловічий браслет з італійської шкіри, ведмідь святого валентина

22600 грн
Опис

Браслет з італійської шкіри і натурального каменю - матовий тигрове око. Ведмідь вирізаний вручну з ювелірної маси під кістка. (Виготовляється під замовлення, намистина ведмідь може дещо відрізнятися від фото, т. к. ліплення і подальша обробка - ручна робота, без використання форм і відбитків) . Перед покупкою уточнюйте розмір кисті. Ведмідь пов'язаний з місячною символікою, а отже - з підсвідомістю і сферою несвідомого. В античності ведмідь був священною твариною Артеміди (Діани) - володарки місяця. В алхімії він символізував нигредо - первоматерию, первісне стану речовини. Тому він пов'язаний з початковим етапом будь-якої справи. Люди, тотемом яких є ведмідь, схильні і мають потребу занурюватися в глибини власного я. Ведмідь як тотема може навчити черпати необхідні для виживання ресурси з внутрішніх запасів енергії. Він дасть доступ по всім внутрішнім джерелам енергії - навіть до тих про яких ти не підозрюєш. ▪ Essence Cult ▪ Кельтський стиль ▪ Ручна робота, плетіння з нуля ▪ Фурнітура з медичної сталі ▪ Виготовлено під враженням від творчості норвезької групи і шаманської музики Wardruna. ▪ Essence Cult (Суть культу, дух культу) Прикраси та аксесуари виготовляються з італійської шкіри високої якості. ▪ Фурнітура (всі ці колечка, з'єднання, замки, магніти, швензи сережок) - срібло або медична сталь. (Якщо використовуються інші матеріали - це описано і ціна відповідає якості). ▪ Я сама є автором і майстром прикрас Essence Cult. Мене звуть Калерія.

▪ Так же, как и украшения. Практически все, представленные изделия, я просто выдумала и воплотила в материальном мире. Именно в той цветовой гамме, которая пришла мне в голову.

▪ Теперь мы немного познакомились. И я собираюсь продублировать этот текст в описание ко всем изделиям Essence Cult.
▪ Я очень рада вам, ведь чаще всего мое вдохновение - это вы, человеки. Прекрасные, разносторонние, удивительные, души. 🙏♡ Дякую Всесвіт

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize