Всі категорії
Додати товар

🎯👦 кольє з підвіскою "чорне спис" натуральні камені шунгіт, тигрове око, гематит

250 грн
Опис

🎯👦 Чоловіче намисто з натуральних каменів: гематит, тигрове око. Підвіска двостороння у формі наконечника списа чорного кольору, застібка на карабін. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібне кольє з підвіскою сріблясте спис, а також підвіскою крило.🎯👦 Склад: натуральний камінь шунгіт, тигрове око, гематит, бижутерный сплав.

Розмір: довжина кольє без підвіски 65 см, діаметр намистин 6 мм, розмір підвіски 5,5х1,5 см.

🧙♂️👆 Основні цілющі властивості гематиту пов'язані з його вплив на кровоносну систему людини. Він чистить кров, зміцнює судини, нормалізує рівень гемоглобіну. При ранах і порізах гематит зупиняє кровотечу, знімає запалення і сприяє швидкому загоєнню. Крім того, мінерал надає тонізуючу дію на організм і може піднімати артеріальний тиск, тому він рекомендований людям з пониженим тиском, а ось гіпертонікам варто носити його з обережністю. --- Шунгіт володіє самими різноманітними магічними властивостями. Усі прикраси з каменем власнику допомагають накопичувати життєву енергію, відштовхувати негативну інформацію. Шунгітовие обереги забезпечують надійний захист від чорних сил, позбавляють від страху і дарують своєму власникові відчуття спокою. Амулети з шунгита допомагають в любовних справах. Мінерал особливо підтримує молодих, активних і енергійних людей.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • 65см

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?