Всі категорії
Додати товар

Зручна бавовняна меланжева футболка популярного бренду з данії jack & jones

246 грн

розпродаж до 22 Вер.

170 грн
Опис

Зручна бавовняна меланжева футболка популярного бренду з Данії Jack & Jones. Стан нової речі, сток.
Jack & Jones – бренд, що відрізняється оригінальністю та практичністю з власним неповторним стилем, ідеальними лекалами та якісним кроєм.
Базова футболка з натуральної тканини стане чудовим вбранням для теплого сезону.Футболка має зручний прямий подовжений фасон, круглу горловину та короткий рукав.У складі тканини натуральна еластична бавовна, завдяки чому виріб приємний до тіла,добре пропускає повітря та відводить вологу.
Поєднуйте меланжеву футболку з джинсами або шортами і ваш образ буде неповторним.

Розмір L.
-довжина 77
-плечі 46
- пог 55

Склад6
97% cotton
3% elastan

Бренд Jack & Jones - це популярна датська фірма, яку так люблять і поважають чоловіки в Європі і за її межами. Одяг від Jack & Jones складно назвати просто одягом – це ціла подорож у світ справжнього стилю, мужності та унікальності. І в цьому світі кожен зможе знайти себе: у розкішному класичному костюмі чи яскравій оригінальній футболці, спортивному чи ретро стилі. Адже компанія створює свої вироби не для всіх, але для кожного. Як і все, що пропонує іменитий бренд, вони призначені для вільних та яскравих особистостей, які цінують свій власний стиль та неповторність.
Головна аудиторія бренду — це активні представники мужньої половини, які божеволіють від поєднання класики та повсякденних, навіть трохи бунтарських елементів. Філософія Jack & Jones полягає в тому, що будь-хто може бути стильним, не жертвуючи при цьому необхідним комфортом. Те, що вироби марки спрямовані на чоловіків, не скасовує випуск колекцій для хлопчиків: модні дитячі парки, вітровки та джинси з потертостями — все це не тільки порадує батьків, а й привчатиме малюків з дитинства до хорошого смаку.тинства до хорошого смаку.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Особливості:
Базові
Матеріал:
Бавовна Еластан

Схожі товари