Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Комфортне бавовняне поло американського люкс бренду polo ralph lauren, made in thailand.

178 грн
Опис

Комфортне бавовняне поло американського люкс бренду Polo Ralph Lauren, made in Thailand.
Ralph Lauren – це розкішне та елегантне відображення життя знаменитого американського дизайнера. Марка створює гарне оточення для кожного, хто цінує красу та якість. Ralph Lauren представляє стиль casual як неповторне поєднання англійської аристократичності та американського вільного стилю.
Модель із традиційним для поло відкладним коміром та короткою планкою на два гудзики. Відкладний комір та манжети виконані з трикотажу в дрібний рубчик. Пряма лінія подолу, бічні розрізи для легкості рухів. Прикрашено вишитим логотипом бренду на грудях. Бавовняна тканина (піке) добре пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати, не викликає дискомфорту.
Таке поло є важливим функціональним та стильним предметом гардеробу.

Розмір вказаний L (краще орієнтуватися за вимірами)
-плечі 47.5
-пог 59
-довжина 77

Склад:
100% cotton

Polo Ralph Lauren – преміальний люксовий американський бренд, названий на честь свого засновника, дизайнера Ральфа Лорена. Він здобув світову популярність за розробку нових моделей: жіночої сорочки чоловічого фасону, сорочки-поло, широкої краватки. Кутюр'є нагороджений премією CFDA "Легенда американської моди". Деякі колекції навіть виготовляються за допомогою ручної роботи. Його речі мають не просто відмінну якість і зручність, вони поєднують у собі строгість і шляхетність англійської аристократизму та американський стиль з його свободою та комфортом. Сьогодні під маркою Polo Ralph Lauren покупцям пропонується широкий асортимент одягу та аксесуарів, спідньої білизни та взуття, посуду та парфуму. Понад 300 магазинів бренду відкрито у різних країнах світу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Літо
Матеріал:
Бавовна