Всі категорії
Додати товар

Зручна стильна бавовняна футболка-поло іменитого аргентинського бренду la martina

268 грн
Опис

Зручна практична бавовняна футболка-поло іменитого аргентинського бренду La Martina.
Справжня фірмова модель футболки з комірцем поло. Відкладний комір та манжети виконані з трикотажу в дрібний рубчик. Сорочковий комір із щільного трикотажу добре тримає форму, не мнеться. Укорочена планка на три гудзики. Символіка бренду - вишивка на грудях та спинці.
Поло виконане зі 100% бавовни преміум класу. Футболка виготовлена ​​за спеціальною технологією із тканини, яка робиться ексклюзивно для бренду La Martina. Назва цієї спеціальної технології "Grasser". Суть її в тому, що тканина виробляється з бавовни, яка проходить спеціальну обробку, завдяки чому волокна тканини стають гладкими та порожніми. Це дозволяє одягу La Martina "дихати", а сам одяг стає водовідштовхувальним, оскільки краплі води не можуть затримуватися на волокнах, як у звичайній тканині. Крім того, завдяки такій тканині весь одяг стає дуже м'яким і приємним на дотик, що також дуже важливо людям з підвищеною чутливістю шкіри. Ці характеристики роблять одяг La Martina найбільш популярним серед людей, яким важливий не тільки стиль, але й комфорт.
Модель стане чудовим доповненням як до спортивного, так і до більш формального образу.

Розмір XXL.
-довжина 75
-плечі 54
-пог 61

Склад:
100% бавовна

La Martina – аргентинський бренд одягу для гри в поло, створений у 1986 році бізнесменом Ландо Сімонетті. На даний момент одяг цієї марки популярний не тільки серед фанатів гри в поло, але і серед поціновувачів зручного та елегантного одягу по всьому світу. La Martina створює стильний, практичний, зручний одяг, який ідеально підходить для активного відпочинку. Емблема марки – два гравці в поло, вишиті зліва на грудях. Більшість речей цієї марки прикрашена написами та вишивками, тематика яких тісно пов'язана з грою у поло. La Martina приділяє величезну увагу якості та дизайну моделей, невпинно удосконалює свою продукцію, відповідаючи високим стандартам та вимогам одягу для гравців у поло.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50
Сезон:
Літо
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари