Всі категорії
Додати товар

Лаконічна синя бавовняна футболка-поло німецького бренду john devin

249 грн
Опис

Лаконічна синя бавовняна футболка-поло німецького бренду John Devin.
Одяг John Devin - створений для сильних і стильних чоловіків, які чітко йдуть за життям до своєї мети.
Синя футболка-поло класичного та простого крою виготовлена ​​з бавовни піке з цікавою вафельною текстурою.Натуральний матеріал не тільки повітряний, але й надзвичайно приємний для шкіри, що підвищує комфорт при носінні. Поло на короткій планці застібається на три гудзики. На грудях виріб декорований вишитим логотипом бренду.
Футболка-поло - це одяг для тих, хто цінує якість, комфорт, стиль та натуральні тканини.

Розмір М.
-довжина 70
-плечі 44
-пог 50

Що відрізняється від John Devin від інших виробників чоловічого одягу? Одяг марки John Devin - це різноманітність моделей та матеріалів, стилів та напрямків. Різноманітність моделей дозволяє гармонійно комбінувати моделі та легко створювати новий образ.
Широкий асортимент моделей на будь-який сезон та будь-який життєвий привід – все це одяг марки John Devin. Моделі John Devin настільки універсальні, що підходять чоловікам різного віку, статусу та матеріального стану.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари