Всі категорії
Додати товар

Високоякісне бавовняне поло унікальної британської марки одягу superdry

248 грн
Опис

Високоякісне бавовняне поло унікальної британської марки одягу Superdry.
Чоловіча футболка Superdry виготовлена ​​із 100% бавовни, яка завдяки своїй повітряній структурі ідеально підходить для літа. Матеріал приємний на дотик і м'який, що збільшує комфорт при носінні. Поло має гладку структуру та простий дизайн. Воно застібається на два гудзики на короткій планці. Модель з комфортною посадкою. Як декор виступає вишитий логотип бренду на грудях.
Така футболка-поло – виграшний та перевірений часом атрибут гардеробу любителів стилю сasual,який незамінний як для дозвілля, так і для формальних зустрічей: простота ліній, приємний синій відтінок і класичний крій вдало впишуться в будь-яку атмосферу.

Розмір М.
-довжина 73
-пог 50.5
-плечі 42

Склад:
100% бавовна

Superdry – унікальна британська марка одягу, дизайн якої поєднує елементи японського вуличного стилю та американський вінтаж. Одяг бренду також відрізняється неперевершеною англійською якістю та особливою увагою до деталей.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Літо
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари