Всі категорії
Додати товар

Комфортне бавовняне поло модного бренду з данії jack & jones

268 грн
Опис

Комфортне бавовняне поло модного бренду з Данії Jack & Jones.
Jack & Jones – датська мода для елегантних чоловіків. Марка орієнтована на чоловіків, які цінують прості та ефективні рішення для свого гардеробу. Стриманий, але виразний стиль Jack & Jones дозволяє без особливих зусиль створити ефектний образ.
Стильне поло з короткими рукавами та відкладним коміром прямого силуету. Довжина поло до середини стегна.Класичний комір та традиційна коротка планка з застібкою на три гудзики. Модель добре сидить на фігурах різного типу. Зшито виріб із якісного натурального бавовняного матеріалу. Футболка поло не стискає рухів, добре облягає тіло.Поло прикрашене вишитим логотипом бренду на грудях.
Воно ідеально підходить для неофіційних зустрічей, відпочинку, мандрівок. Поло можна носити із брюками-чиносами, джинсами, шортами та бриджами. Мокасини, кеди, кросівки завершать ваш новий образ.

Розмір L.
-довжина 69
-пог 55
-плечі 44

Склад:
100% бавовна

Бренд Jack & Jones - це популярна датська фірма, яку так люблять і поважають чоловіки в Європі і за її межами. Заснована у 1990-му році, марка встигла завоювати довіру та надати світу модного одягу дві свої візитні картки: куртки та джинси. Але не брюками та верхнім одягом єдиними: в асортименті Jack & Jones ви знайдете різноманітні комплекти, що ідеально підходять під будь-які потреби. Футболки jack jones, сорочки, светри та пальто – компанія впевнено поповнює колекції у трьох напрямках стилю casual: це речі business-casual, sport-casual та smart-casual.
Головна аудиторія бренду — це активні представники мужньої половини, які божеволіють від поєднання класики та повсякденних, навіть трохи бунтарських елементів. Філософія Jack & Jones полягає в тому, що будь-хто може бути стильним, не жертвуючи при цьому необхідним комфортом. Те, що вироби марки спрямовані на чоловіків, не скасовує випуск колекцій для хлопчиків: модні дитячі парки, вітровки та джинси з потертостями — все це не тільки порадує батьків, а й привчатиме малюків з дитинства до хорошого смаку.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
Сезон:
Літо
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари