Всі категорії
Додати товар

Комфортне поло у смужку успішного англійського бренду slazenger

268 грн
Опис

Комфортне поло у смужку успішного англійського бренду Slazenger.
Поло класичного силуету, має короткі рукави і планку із застібкою на три гудзики. Пряма лінія подолу. По переду є вишитий логотип бренду. Зшито виріб із якісного змішаного матеріалу в яскраву смужку Тканина має високу міцність, довговічність і хорошу проникність повітря, дозволяючи шкірі дихати, не викликає дискомфорту. Футболка поло не обмежує рухів, добре облягає тіло.
Футболка-поло - виграшний і перевірений часом атрибут гардеробу любителів стилю Casual, який незамінний як для дозвілля, так і для формальних зустрічей: простота ліній, приємний колір і класичний крій вдало впишуться в будь-яку атмосферу.

Розмір XL.
-довжина 75
-плечі 52
-пог 61

Склад:
65% поліестер
35% бавовна

Slazenger – лідируючий англійський світовий бренд із унікальною історією. Він є офіційним спонсором найзнаменитішого турніру з великого тенісу - Вімблдону. Вічна колекція поєднує вінтажний стиль та сучасну якість. Основними елементами є текстиль, сумки та аксесуари. Завдяки ретро-стилю весь текстиль чудово виглядає як у заняттях спортом, так і в повсякденному міському житті.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Сезон:
Літо
Матеріал:
Поліестер Бавовна
Принт:
У смужку
Продавець
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавець
Кривий Ріг
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари