Всі категорії
Додати товар

Неймовірне поло класу люкс італійського бренду ексклюзивного та розкішного дизайну...

299 грн
Опис

Неймовірне поло класу люкс італійського бренду ексклюзивного та розкішного дизайну Enrico Сerini, made in Italy.Ціна на оф. сайті більше 2000грн.
Італійський одяг для чоловіків бренду Enrico Cerini – це висока якість, комфорт та бездоганний стиль.
Якрава чоловіча футболка-поло Enrico Сerini вкрита красивим різнобарвним принтом. Це класичне поло з прямим кроєм, що ідеально адаптується до будь-якої фігури. Контрастна тасьма та гумка, що підкреслює контури руки внизу рукава, таки й же контрастний комір.Застібка на гудзики з назвою бренду на короткій планці.Виріб виготовлений зі 100% високоякісної бавовни(superfine cotton), що забезпечує максимальний комфорт за будь-яких обставин.
Одягніть модне поло для зустрічі з друзями, сімейного відпочинку або побачення.

Розмір М(краще орієнтуватись за вимірами).
-довжина 65
- плечі 40
- пог 48

Склад:
100% бавовна

Марку Enrico Cerini створила у 1996 році група італійських дизайнерів. З початку зародження і до сьогодні компанія здійснює виробництво високоякісних чоловічих текстильних виробів. Марка дійсно заслуговує на хороші відгуки: відмінний крій, натуральні тканини та модні стильні моделі одягу.З моменту свого заснування в Мілані, Італія, бренд Enrico Cerini пройшов великий шлях у наданні високоякісного чоловічого текстилю. Бренд Enrico Cerini є кульмінацією найвищої якості чоловічого одягу з останніми тенденціями всесвітньо відомих італійських дизайнерів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
Сезон:
Літо Осінь
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари