Всі категорії
Додати товар

Шикарна бавовняна футболка поло білого кольору pretty green made in portugal

338 грн
Опис

Pretty Green — не просто бренд стильного чоловічого одягу та взуття, а ціла модна філософія, що створюється під акорди рок-н-ролу. Це класика, ефектно розбавлена елементами британської вуличної моди. Європейська молодь цінує продукцію марки за її універсальність — у колекціях Pretty Green ви обов'язково знайдете гарні брендові речі, які підходять на всі випадки життя. Вони легко комбінуються з предметами гардероба найрізноманітніших стилів, тому вам не доведеться замислюватися про те, з чим їх носити.
Досить синя сорочка Mod з принтом пейслі та пінні з коміром. Фантастична сорочка з ретро-психоделічним принтом пейслі в прохолодній монотонній колірній гамі. Відрізний комір у стилі ретро в стилі пенні є приголомшливою альтернативою класичній сорочці з довгим рукавом. Шедевр ретроодяг і незамінна для модників.
Шикарна бавовняна футболка поло білого кольору Pretty Green made in Portugal. Завдяки прямому крою, поло не обмежує рухів. Коротка планка на 2 рукавиці з гравіюванням бренда. Ліворуч на грудях вишитий фірмовий логотип бренда. Контрастна синьо-блакитна планка по плечах. Спереду зліва знизу фірмовий патч. Тканина з натуральної бавовни гарантує комфорт.
Розмір вказаний M (найкраще орієнтуватися за вимірами)
Рукав 19 см
Плечі 41 см
НОГ 52 см
Довжина 64.5 см
Склад:
100% Cotton + запасний ґудзик
Доставка:
рада привітувати вас у магазині 🐼білий умка🐼👚👙🧣🧤🧥🧦👔👕👗🥼👜🥿👟👢👠🥾🛍🛍🛍
Записуйтеся на оновлення 👀👀👀👁👁👋
постійним клієнтам знижки 🍓🍬%%%

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
Без принту

Схожі товари