Всі категорії
Додати товар

Зручне бавовняне поло популярного бренду з данії jack & jones

278 грн
Опис

Зручне бавовняне поло популярного бренду з Данії Jack & Jones. Стан нової речі, сток.
Головна аудиторія бренду — це активні представники мужньої половини, які божеволіють від поєднання класики та повсякденних, навіть трохи бунтарських елементів. Філософія Jack & Jones полягає в тому, що будь-хто може бути стильним, не жертвуючи при цьому необхідним комфортом.
Зручне чоловіче поло - позачасова модель, яка буде вам не тільки неймовірно комфортна, але і дуже стильно буде виглядати в casual стилі. Воно виконане в універсальному темно-сірому кольорі, з стильним логотипом бренду на грудях .
Особливості моделі:
• поло з коротким рукавом
• трикотажна бавовняна тканина
• комір-стійка, з планкою гудзичків
• логотип бренду на грудях
• контрастні смуги на комірі та рукавах.
Стильне сучасне чоловіче поло чудово вписуються в гардероби різних стилів.

Розмір S.
-довжина 68
-пот 46
-плечі 39

Бренд Jack & Jones - це популярна датська фірма, яку так люблять і поважають чоловіки в Європі і за її межами. Заснована у 1990-му році, марка встигла завоювати довіру та надати світу модного одягу дві свої візитні картки: куртки та джинси. Але не брюками та верхнім одягом єдиними: в асортименті Jack & Jones ви знайдете різноманітні комплекти, що ідеально підходять під будь-які потреби. Футболки jack jones, сорочки, светри та пальто – компанія впевнено поповнює колекції у трьох напрямках стилю casual: це речі business-casual, sport-casual та smart-casual.
Те, що вироби марки спрямовані на чоловіків, не скасовує випуск колекцій для хлопчиків: модні дитячі парки, вітровки та джинси з потертостями — все це не тільки порадує батьків, а й привчатиме малюків з дитинства до хорошого смаку.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
Сезон:
Літо
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?