Всі категорії
Додати товар

Поло weekend offender sakai polo shirt white

2250 грн
Опис

Поло Weekend Offender Sakai Polo Shirt White – поло від Вікенд Оффендер створене зі 100% бавовни в дизайні котрого було додані елементи в фірмової клітинки бренду на плечах та комірі. Прикрашає поло два ґудзики з гравіруванням та вишитий логотип ‘Prison Logo’ ліворуч на грудях. Чудово підійде як для ділового стилю, так і для повсякденного використання. Горловина поло прошита додатковою прогумованою стрічкою для підтримки форми та запобігання розтягування коміра. В дизайні також використанні нашивки ‘Admit Nothing’ яка знаходиться в середині над логотипом та розрахована на використання як петельки, щоб повісити одяг при відсутності вішалки.

Поло Weekend Offender Sakai Polo Shirt White входить в колекцію Weekend Offender Check Range — серія одягу та аксесуарів від Вікенд Оффендер котра відрізається від основної лінійки використанням у дизайні елементами у клітинку.

Поло Weekend Offender Sakai Polo Shirt White входить в серію Weekend Offender Polo Shirts Collection – Поло це вид одягу, який поєднує в собі кращі риси спортивного і класичного стилю. По крою і комфорту цей предмет гардероба найближче до футболки, але завдяки коміру, ґудзиків та логотипу Вікенд Оффердер на грудях він цілком доречний в офісі, пабі та матчах. Ще одна перевага поло утому, що їх легко поєднувати зі штанами, шортами та джинсами.

ІСТОРІЯ БРЕНДУ WEEKEND OFFENDER:
Weekend Offender був заснований у 2004 році двома друзями Sam Jones та Rhydian Powell у місті Merthyr Tydfil, Wales. Разом вони розпочали виготовлення футболок Weekend Offender з дизайном молодіжної культури 80-х та 90-х. Вони хотіли, щоб бренд представляв молоде покоління чоловіків, одяг яких був розроблений функціональним та стильним, Ідеальним для футбольних трибун, пабів та клубів.

У 2009 році бренд отримав новий етап розвитку. Більш досвідчені та повні ідей, Sam та Rhydian розпочали співпрацю з Aaron Thalmann, котрому дуже сподобався настрій бренду та його ідеї, і разом із засновниками була створена агенція Eighty8 Ltd, котра по сьогоднішній день володіє Weekend Offender. Також була сформована філософія бренду та аудиторія, для кого вони створюють свій продукт.

Ми працюємо на заводах, бухгалтерами, медсестрами, ми працюємо в закладах харчування, будуємо ваші будинки, вчимо ваших дітей, ми готуємо вам картоплю фрі. Ми приходимо в одне й те саме місце, щоб сісти в той же автобус, поїзд і т.д. в один і той же час та зайняти одне й те саме сидіння. У вихідні ці окови рвуться. Ми стаємо такими, якими ми є, ким хочемо бути. Ким би ми хотіли бути. Ми веселимось 48 годин. Ми відокремлюємося від вас. Ми п’ємо, куримо, лаємося, кохаємось та вранці їдемо додому на автобусі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари