Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Актуальне 100% бавовняне поло у смужку люксового американського бренду polo ralph lauren

238 грн
Опис

Актуальне 100% бавовняне поло у смужку люксового американського бренду Polo Ralph Lauren.
Модель сustom-fit вільного крою, підходить для чоловіків з будь-яким типом статури. Не сковує рухів і дуже комфортна в носінні.Футболка-поло виконана з рифленого однотонного матеріалу (тканина піке), що має високу міцність, довговічність і хорошу проникність повітря. Відкладний комір з гострими кінцями у дрібний рубчик. Укорочена планка на два гудзики. Вишита символіка бренду на грудях додає статусності образу. Бічні розрізи, рівна лінія низу, трохи подовжена спинка.
Ця модель Custom Fit з комфортною посадкою дуже практична, підійде під безліч образів, легко поєднується з різними відтінками.

Розмір L.
-довжина 76
-плечі 47
-пог 57,5

Склад:
100% бавовна

Polo Ralph Lauren – преміальний люксовий американський бренд, названий на честь свого засновника, дизайнера Ральфа Лорена. Він здобув світову популярність за розробку нових моделей: жіночої сорочки чоловічого фасону, сорочки-поло, широкої краватки. Кутюр'є нагороджений премією CFDA "Легенда американської моди". Деякі колекції навіть виготовляються за допомогою ручної роботи. Його речі мають не просто відмінну якість і зручність, вони поєднують у собі строгість і шляхетність англійської аристократизму та американський стиль з його свободою та комфортом. Сьогодні під маркою Polo Ralph Lauren покупцям пропонується широкий асортимент одягу та аксесуарів, спідньої білизни та взуття, посуду та парфуму. Понад 300 магазинів бренду відкрито у різних країнах світу.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Літо
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У смужку