Всі категорії
Додати товар

Пуловер лазурний кашемір шовк'maglie di perugia' італія 54р

700 грн
Опис

Шикарний пуловер у чудовому стані. Дивовижний склад, трикотаж строкатий із суміші блакитних, зелених і жовтих волокон, що дають гарний лазурний колір морської хвилі, середньої щільності, легкий, пружинистий і еластичний (весит 240 грамів), дуже м'який, ніжний, майже не пухнастий. Звужений донизу, на рукавах і по низу еластичні манжети.

Биродкова ціна такого пуловера 189

Склад: 60% вовна, 25% кашемір, 15% шовк

Мерки (покан 52 італійський):

плечі 45 см
НОГ 56 см
низ 42 см
рукав 65 см
довжина 67 см

Модна марка "Maglierie di Perugia" спеціалізується на виготовленні якісного та стильного чоловічого одягу. Зокрема, у колекціях представлені пуловери, жилети, джемпери та укорочені кардигани. Однак в асортименті 'Maglierie di Perugia' також представлені й жіночі моделі, зокрема кардигани, туніки та джемпера.
Практично від самого старту компанія "Maglierie di Perugia' проклала собі маршрут на міжнародний ринок, багато в чому завдяки своєму класичному стилю й ідеальним формам. Крім того, продукцію італійської марки вирізняла бездоганна елегантність і особливий підхід до опрацювання кожної деталі модної конструкції.
Пізнаючи, що класика безсмертна, керівництво 'Maglierie di Perugia' рішення не йти далеко вбік від перевірених часом встоїв. Водночас модельєрам 'Maglierie di Perugia', як і раніше, вдається вміло впроваджувати нотки сучасних віянь, ледь помітні, але дуже значущі, що відповідають за створення особливого настрою. Дружна команда креативників 'Maglierie di Perugia' не шкодує часу, щоб кожна деталь випускалася вишуканою, але водночас і якісною. Згідно зі своєю філософією, компанія 'Maglierie di Perugia' використовує в роботі тільки натуральні матеріали: кашемір, бавовна та шерсть.
Використання новітніх технологій у виробництві дає змогу поєднувати нитки різних натуральних волокон. Результатом ретельної роботи за високими стандартами стає одяг, який залишається в ідеальному стані, хоч скільки сезонів він буде в ходу. Моделі одягу 'Maglierie di Perugia' створюються як самостійна частина туалету, так і як елементи, що доповнюють один одного. У комбінаториці одягу 'Maglierie di Perugia' головним елементом завжди залишається особиста уява споживача.
Покупець «Maglierie di Perugia» — це впевнена в собі людина, яка добилася певного успіху. Це той, хто добре знає ціну речей і часу.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бірюзовий
  • Зелений
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Кашемір Нейлон Трикотаж Бавовна Шовк Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна