Всі категорії
Додати товар

Gant джемпер з овечої вовни

750 грн
Опис

Теплий та якісний  джемпер з овечої вовни від GANT - бренд дорогого повсякденного одягу, взуття та аксесуарів, що нині належить швейцарській компанії Maus Freres SA.
Бренд відноситься до класу up-market(вище середнього) і користується неймовірною популярністю серед любителів стилю casual.
Натуральна овеча вовна є унікальним природним матеріалом, який використовується з найдавніших часів і досі не має гідних синтетичних аналогів.Вовняні вироби – це відмінна профілактика і лікування остеохондрозу, радикуліту і ревматизму. До того ж, рекомендують використовувати вовняний одяг і тілогрійки під час отиту, пневмонії та гаймориту. Заспокійливу дію матеріал надає і при сильних головних, а також зубних болях. Його користь, для дітей взагалі неоціненна. Натуральне тепло від таких виробів благотворно впливає при болях у спині, суглобах, м'язах. Ще однією з переваг натуральної вовни є її лікувальний ефект: вона регулює артеріальний тиск, заспокоює нервову систему, знімає втому, нормалізує сон, підвищує імунітет людини та її опірність до простудних та інфекційних хвороб. Ланолін (тваринний віск), який міститься в овечій вовні, прискорює загоєння ран і переломів, має протизапальну та антиалергічну дію.
Трикотаж товстий, м'який та пухнастий.  На грудях вишита назва та емблема бренду.
Розмір 2XL
груди 53-58 см
талія 50-55 см
стегна 39-55 см
рукав 59 см
довжина виробу 66 см
плечі 47-51 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь!
Майте на увазі, що поки ви додаєте товар у "вибране" хтось його вже купує. І ви можете упустити свій шанс придбати річ, що сподобалася.  Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.  При купівлі п'яти та більше речей та оплаті на карту продавцю одразу – доставка безкоштовна.  Вдалих та приємних покупок!
25.12.23

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари