Всі категорії
Додати товар

Lacoste теплий вовняний джемпер

750 грн
Опис

Легендарний крокодильчик, що красується на предметах одягу, аксесуарах і спортивному інвентарі, по праву заслуговує на повагу – він зробив бренд Lacoste одним з найпопулярніших і відомих у всьому світі.  Теплий та стильний джемпер з якісного вовняного трикотажу. Трикотаж товстий, щільний, пухнастий.На грудях емблема у вигляді крокодила.
Виріб має фірмовий знак WOOLMARK - це престижний міжнародний сертифікат якості. Це означає, що вироби виготовлені з натуральної вовни мериносів;  для виробництва використано лише шерсть живих тварин (без нанесення шкоди навколишньому середовищу);  шерсть не фарбувалася і не піддавалася хімічній обробці.
Woolmark заохочує видатних дизайнерів у всьому світі.  Першими переможцями у 1953 році були Ів Сен Лоран та Карл Лагерфельд.
Стан нової речі.
Розмір S
груди 45-47 см
талія 45-47 см
стегна  40-47 см
рукав 51,5 см
довжина виробу 56 см
плечі 36-40 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь!  Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалася.  Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.  При покупці п'яти і більше речей та оплаті на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна.  Вдалих і приємних покупок!
5.01.24

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари