Всі категорії
Додати товар

Стильне худі сірого кольору на флісі divided h&m made in cambodia, 💯 оригінал

599 грн
Опис

Бренд H&M пропонує модний та якісний одяг для жінок, чоловіків, підлітків, дітей і дому. Асортимент містить усе від блискучого вбрання й ексклюзивних дизайнерських колекцій до щоденних основ і високоефективного одягу для йоги, щоб допомогти шанувальникам моди в усьому світі знайти свій особистий стиль. А поняття якості для шведської компанії полягає не тільки в тому, щоб переконатися, що товар відповідає запитам і очікуванням споживачів або перевершує їх: незмінною умовою якості в H&M вважають, що продукція має бути виготовлена в вуличних условиях.
DIVIDED — молодіжна лінія материнського бренда H and M. Асортимент лінії переважно становлять джинсові речі та різні товари, типу вуличної моди. Як найчастіше, молодіжні колекції DIVIDED by H and M насичені духом бунтарства та виходом за межі. Вони на всі випадки життя — від походу з друзями в кафе — луки в стилі casual і до вечірки на честь Дня народження — ошатні варіанти. Всі вироби бренда вирізняється високою якістю, зручністю, цікавими дизайнерськими рішеннями та невисокою ціною.
Стильне худі сірого кольору на флісі divided H&M made in Cambodia. Прямий крій. Спереду кишеня худі. Ліворуч на грудях і ззаду на спині якісний принт NASA. Подвійний капюшон на шнурку. Ребриста окантовка по манжетах і низу. Стан нової речі, без паперової бирки.
Розмір вказаний XS (найкраще орієнтуватися за вимірами)
Рукав 63 см
Плечі 47 см
НОГ 51 см
Довжина 66 см
Склад:
60% Cotton 40% Polyester
Доставка:
рада привітувати вас у магазині 🐼білий умка🐼👚👙🧣🧤🧥🧦👔👕👗🥼👜🥿👟👢👠🥾🛍🛍🛍
Записуйтеся на оновлення 👀👀👀👁👁👋
постійним клієнтам знижки 🍓🍬%%%

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Денім Джинс Поліестер Фліс Бавовна
Особливості моделі:
З капюшоном
Сезон:
Демісезон
Фасон:
Прямі

Схожі товари