Всі категорії
Додати товар

Чудовий теплий кардиган в зимовий принт бренду basic line

258 грн
Опис

Чудовий теплий кардиган в зимовий принт бренду Basic Line.
Зимові принти впевнено входять у наше життя з настанням холодного сезону. Модель Casual Wearl (повсякденного одягу), з круглим вирізом горловини та застібкою на гудзики.Низ виробу та манжет рукавів на широкій еластичній гумці, що надає оптимальний комфорт носіння. Виконаний з комфортної, м'якої, теплої , акрилової пряжі. Модель відмінно підійде для холодних осінніх і зимових днів і добре виглядатиме як з джинсами, так і брюками.

Розмір XXL.
-довжина 74
-пог 62
-плечі 60
-рукав 56

Склад:
95% акрил
5% віскоза

Casual - стиль повсякденного одягу, який з'явився в Європі в XX в.. Головний його напрямок - це зручність і практичність. Цей стиль виключає формальні і ошатні, класичні елементи одягу і характеризується «випадковими» поєднаннями предметів одягу різних фірм-виробників.
Джинси і светри, зручні сорочки і штани, прості футболки і толстовки (футболки з довгим рукавом) - все, що властиво для зручного одягу, - вважається основою даного стилю.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Акрил Віскоза
Сезон:
Зима

Схожі товари