Всі категорії
Додати товар

Практичний вовняний кардиган модного японського бренду uniqlo

396 грн
Опис

Практичний вовняний кардиган модного японського бренду Uniqlo.
Чоловіча кофта на ґудзиках чудово виглядає і на роботі, і під час романтичного побачення.
Прямий крій моделі та V-подібний виріз вміло «сяде» по вашій фігурі і не створить скутості під час руху Доповнений двома прорізними кишенями. Виконаний із приємної до тіла 100% вовняної тканини.
Чоловіча кофта кардиган ідеально впишеться в гардероб як любителям casual, так і цінителям більш ділового стилю. Кардиган добре поєднується з сорочкою, гольфом, джинсами та брюками.

Розмір S.
-довжина 62
- плечі 41
- пог 49
- рукав 62

Склад:
100% вовна

Історія бренду Uniqlo починається з заснування у 1949 році в Японії. Бренд Uniqlo спочатку був невеликим підрозділом великого японського магазину роздрібного одягу для чоловіків. Саме в 1980-і роки – період величезних економічних успіхів та швидкого зростання в Японії – компанія переросла в її нинішню форму, назвавши себе Uniqlo як відмінне поєднання унікального одягу та стилю. Сьогодні Uniqlo є найбільшим у Японії виробником модного одягу, займаючи простір на японському ринку одягу, який поділяє GAP, Macy's та багато інших на міжнародному рівні

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари