Всі категорії
Додати товар

Стильний бавовняний кардиган німецького бренду преміум класу hugo boss

329 грн
Опис

Стильний бавовняний кардиган німецького бренду преміум класу Hugo Boss. Стан нової речі, сток.
Брендова продукція Hugo Boss — це втілення шику та лиску з явною перевагою класичних традицій.
Модель класичного силуету, з V- подібним вирізом та застібкою на гудзики.Головний акцент моделі- не оброблена горловина виробу.
Виріб пошитий з бавовняної тканини, яка добре утримує тепло, забезпечує дихання тіла, не викликає подразнень. Цей матеріал не вимагає спеціального догляду, оскільки бавовна легко переносить звичайне прання, зберігаючи яскравість кольору та форму фасону. М'який кардиган чудово сидить на фігурі, підкреслюючи її переваги.
Комбінуйте цю модель з брюками або джинсами – у будь-якому образі ви виглядатимете неперевершено!

Розмір S.
-довжина 70
-плечі 47
- пог 54
- рукав 66

Склад:
100% бавовна

Hugo Boss (Хуґо Босс) – німецька компанія, що випускає елітний одяг, аксесуари та парфумерію. Німецький модний будинок Hugo Boss, часто званий просто Boss, був заснований в 1924 Хьюго Фердинандом Боссом і спочатку пропонував одяг загального призначення. Сьогодні у Hugo Boss є як мінімум 6 тисяч торгових точок у 124 країнах. Безпосередньо компанія володіє більш ніж 364 магазинами, не рахуючи тисячі франчайзингових магазинів. та увага до деталей.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари