Всі категорії
Додати товар

Дивовижний кардиган комбінованої в'язки італійського бренду преміум класу antony morato

415 грн
Опис

Дивовижний кардиган комбінованої в'язки італійського бренду преміум класу Antony Morato.Ціна на офіц. сайті 3800 грн.
Antony Morato - бренд для справжніх чоловіків, які йдуть у ногу з часом і не звикли жертвувати власним комфортом. Одяг цієї торгової марки поєднує у собі практичність та високу якість пошиття, а також відображає актуальні тенденції.
💥Модель прямого крою, з v-подібним вирізом, застібкою на гудзики. Кардиган виконаний з вовни та акрилу, що дає виробу надзвичайну м'якість та комфорт. Його комбінований колір гармонує з більшістю предметів гардеробу. Такий кардиган може поєднуватися з класичними брюками та джинсами.
Якісний крій та склад кардигану підкреслить стиль і статусність чоловіка, надасть образу респектабельності та шляхетності.

Розмір вказаний S, але краще орієнтуватися за вимірами. 💥
-довжина 67
-плечі 43
- рукав 68
-пог 50

Склад:
50% вовна
50% акрил

Antony Morato – це молодий італійський бренд, що виник у 2007 році. Засновниками бренду є троє братів Джованні, Тані та Рафаеле Кальдареллі, які завдяки своєму 30-річному досвіду в індустрії мод та сфері дизайну змогли об'єднати свої професійні навички воєдино та створили унікальний та конкурентний молодіжний бренд Antony Morato. Стиль бренду Antony Morato, незважаючи на те що, основна аудиторія торгової марки – це молоді чоловіки 20-40 років, проте одяг бренду Antony Morato купують і старші чоловіки.Хіти продажів та стильні новинки відносяться до преміум-сегменту, тому речі Antony Morato непросто знайти.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Акрил Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари