Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Високоякісний бавовняний пуловер скандинавського бренду dressmann.

329 грн -9% 300 грн
Опис

Високоякісний бавовняний пуловер скандинавського бренду Dressmann. Стан нової речі, сток.Ціна на оф. сайті 39,95$=1496грн.
Класичний чоловічий пуловер з довгим рукавом – незамінний варіант для повсякденного носіння у прохолодну пору року. Виріб пошитий з дорогої 100% бавовняної тканини pima cotton, яка добре утримує тепло, забезпечує дихання тіла, не викликає подразнень. Цей матеріал не вимагає спеціального догляду, оскільки бавовна легко переносить звичайне прання, зберігаючи яскравість кольору та форму фасону.Вироби з Піма відносяться до товарів категорії люкс, вартість їх досить висока, проте абсолютно відповідає рівню якості. М'який пуловер чудово сидить на фігурі, підкреслюючи її переваги та маскуючи дрібні недоліки.
Такий базовий пуловер з натурального якісного матеріалу просто ідеально впишеться в гардероб, порадує Вас своєю вишуканістю та принесе море задоволення від його носіння.

Розмір XXL.
-довжина 76
- плечі 51
- пог 62
- рукав 68

Склад:
100% pimsa cotton
Піма бавовна (Pima cotton) – один з різновидів бавовни, яку вирощують у Перу та на південному заході США. Назва сорту походить від назви племені індіанців Піма, які проживали на території США, вони перші почали культивувати цей сорт, але своє походження бавовна Піма все ж веде з Перу.Якість бавовни Піма перевершує всі відомі сорти бавовни завдяки дуже довгим волокнам. З ніжного Піма бавовни виготовляють в основному дитячий одяг, білизна та постільні речі.
Крім звичайних якостей бавовни, Піма має гарні абсорбуючі властивості та велику міцність. Він має деяку схожість з єгипетською бавовною, але відрізняється ширшим переплетенням, що підвищує м'якість, допомагаючи швидше вбирати воду.
Перевага бавовни Піма – міцність та м'якість.

Dressmann – чоловічий бренд одягу заснований у 1962 році в Норвегії. Бренд створений найвідомішим скандинавським модельєром, що робить Dressmann одним із основних виробників сучасного чоловічого одягу.Бренд буде цікавий своїми лінійками чоловікам різних вікових груп та стильових переваг. Одяг можна зустріти як в повсякденному стилі так і в стилі casual. При виготовленні використовуються тільки якісні матеріали.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Бордовий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Зима Осінь Весна