Всі категорії
Додати товар

М'який сірий бавовняний пуловер із сорочковою манішкою next-англія m.

185 грн
Опис

Історія бренда Next починається з лютого 1982 року, хоча основи були закладені ще в 60-х роках 19-го століття. Саме тоді була заснована попередниця цієї англійської марки модного одягу — компанія «Joseph Hepworth&Son», яка пізніше об'єднала свої зусилля з іншою компанією під назвою «Kendall and Sons». Так і з'явилася безпосередньо марка Next.
За свою досить довгу історію концепція магазинів Next не раз змінювалася, розширювався як асортимент, так і цільова аудиторія. Якщо спочатку це були молоді дівчата та жінки, які віддають перевагу, швидше, класичному стилю в одязі, то пізніше лінія була розширена завдяки чоловічим і дитячим модельам. Крім того, крім фірмового одягу, на сьогодні під маркою Next випускаються також взуття й аксесуари.
Після того як основний акцент дизайнери марки зробили на яскраві кольори, оригінальні деталі та останні новорічні течії, бренд Next став позиціюватися як молодіжний. Звичайно, і тепер у його постійно оновлюваних колекціях можна натрапити на досить строгі класичні моделі та стримані тони, проте ця тенденція є, найімовірніше, винятком, лише доведеним правило. А правило таке: одяг та інша фірмова продукція марки Next призначається для яскравих, незалежних та оригінальних особистостей, які за допомогою свого гардероба намагаються висловити свою унікальність і підкреслити індивідуальність. І бренд Next охоче прийнявся їм у цьому допомогти.
Насамкінець хочеться зазначити, що, незалежно від вашого віку, статі, статусу та смакових уподобань, Ви завжди зможете гідно оцінити все, що виходить під маркою Next. Не дивно, що серед її шанувальників і шанувальників є й чимала кількість найбільш «різномантних» і вибагливих знаменитостей.
Продається гарненький дуже м'який х/б пуловер із сорочковою манішкою британського мультибренда Next. Це дуже зручна річ, що дає змогу одній моделі повністю завершити образ. Верх виробу складається з м'якого трикотажного полотна (80% бавовна, 20% нейлон) і "манишки", виготовленої з традиційної сорочкової тканини (100% бавовна) у дуже дрібну чорно-білу смужку. Сорочкова частина з маленьким відкладним коміром. Сорочкова частина застібаються на планочку з 2 ґудзиками перламутрового чорного кольору. Сам пуловер з V-подібним вирізом. Врізні рукави, як і нижня частина виробу завершують патентами, пов'язаними гумкою 1 на 1. Точно такою ж гумкою зв'язані і вставки вздовж бічних швів виробу як спереду, так і ззаду.
Виріб у дуже відмінному стані. Розміри M. Розміри по схемі: 1 - 42 см. 2 - 52 см. 3 - 63 см. 4 - 64 см. Ширина по нижньому краю - 39,5 см. ( 1/2).

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Нейлон Бавовна
Сезон:
Осінь Весна
Принт:
У смужку

Схожі товари