Всі категорії
Додати товар

Зручний бавовняний пуловер відомої торгової компанії з франції lacoste

287 грн
Опис

Зручний бавовняний пуловер відомої торгової компанії з Франції Lacoste.
Lacoste – це аристократичність, вишуканість, гідний стиль навіть у невимушеній обстановці.
Класичний чоловічий пуловер – незамінний варіант для повсякденного носіння у прохолодну пору року. Виріб пошитий з бавовняної тканини, яка добре утримує тепло, забезпечує дихання тіла, не викликає подразнень. Цей матеріал не вимагає спеціального догляду, оскільки бавовна легко переносить звичайне прання, зберігаючи яскравість кольору та форму фасону. М'який джемпер чудово сидить на фігурі, підкреслюючи її переваги. Модель з V-подібним вирізом,довгим рукавом реглан, без фактури, гладенький. Манжети та низ пуловера на еластичній манжеті, тому гарно сідає по фігурі та не сковує рухів. Базова модель яка підійде на будь-який тип фігури.Прикрашений логотипом бренду на грудях.
Комбінується з джинсами та штанами.

Розмір М.
-довжина 71
- пог 55
- рукав від горловини 71

Lacoste— французька компанія з виробництва одягу, заснована у 1933 році, що продає одяг, взуття, парфумерію, вироби зі шкіри, годинники, окуляри і тенісні сорочки, завдяки яким компанія і стала відомою. Lacoste впізнається завдяки своїй емблемі із зображенням зеленого алігатора. Компанія отримала репутацію сильного в культурному відношенні бренду, особливо в таких країнах як США та Іспанія.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари