Всі категорії
Додати товар

Базовий комфортний бавовняний пуловер преміум бренду із швеції park lane

289 грн
Опис

Базовий комфортний бавовняний пуловер преміум бренду із Швеції Park Lane.
Класичний пуловер з V-подібним вирізом повинен бути в кожному чоловічому гардеробі. Високоякісна бавовна забезпечує благородний вигляд і максимальний комфорт при носінні. Пов'язаний за силуетом, що забезпечує відмінну посадку по фігурі,зберігає форму.Низ виробу, манжети рукавів та виріз горловини виконані резинкою в рубчик.Прикрашений вишитим логотипом бренду на грудях.
Базова модель яка підійде на будь-який тип фігури. Приємний та якісний матеріал. Комбінується з джинсами та брюками.

Розмір L.
-довжина 67
- плечі 51
-пог 59.5
- рукав 61

Склад:
100% бавовна

Park Lane – це компанія, яка була заснована у Швеції, у місті Мальме, у 1984 році. Відома тим, що займається випуском демократичної, якісної, офісної та ділової моди для чоловіків.
В основу свого стилю марка заклала як британські, так і американські традиції в офіційній моді, яка отримала назву «американська англійська». Все це добре поєднується зі шведською практичністю, універсальним дизайном, а також високою якістю. Першу колекцію Park Lane представив у 2000 році, де поєднувався якісний одяг, створений за сучасними трендами. Окрім якості, марка також орієнтована на демократичну та доступну ціну.
Серед основних виробів марки – блейзери, сорочки, поло, пуловери, футболки, кардигани, светри, плащі, вітровки та багато іншого. Окремо марка виготовляє піджаки та жакети, штани, а також пропонує набори одягу у вигляді костюмів.
У дизайні Park Lane орієнтований на класику, що не застаріває. Так, якість матеріалів поєднується з оригінальною кліткою чи рубчиком. Є й цікаві колірні рішення – від блакитного до салатового, які доповнюються абстрактними або природними візерунками на рукаві чи горловині. Особлива увага приділяється текстурі тканини, яка доповнюється легким блиском та об'ємним рядком.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Осінь Весна