Всі категорії
Додати товар

Бездоганний високоякісний бавовняний светр скандинавського бренду dressmann

328 грн
Опис

Бездоганний високоякісний бавовняний светр скандинавського бренду Dressmann.
Класичний чоловічий светр з довгим рукавом і круглим вирізом горловини - незамінний варіант для повсякденного носіння в прохолодну пору року. Виріб пошитий з дорогої 100% бавовняної тканини pima cotton, яка добре утримує тепло, забезпечує дихання тіла, не викликає подразнень.Бавовна сорту Піма (Pima Cotton) разом з єгипетською та перуанською бавовною за своїми якостями відноситься до сегмента преміум серед усіх бавовняних волокон. У цього сорту найдовші, гнучкі та м'які волокна у світі. Піма вдвічі легша за звичайну бавовну, але при цьому значно міцніша.Вироби з бавовни піма створюють супер-комфорт та відмінну посадку на фігурі.
Такий базовий светр із натурального якісного матеріалу просто ідеально впишеться в гардероб, порадує Вас своєю вишуканістю та принесе море задоволення від його носіння.

Розмір 3XL.
-довжина 77
-пог 67
-плечі 52
-рукав 69

Склад:
100% pima cotton

Бренд «Dressmann» створений скандинавськими модельєрами, і тому він уже давно увійшов до числа найкращих виробників ультрасучасного чоловічого одягу. Не дивно, адже марка випускає величезний вибір одягу, який підійде джентльменам різного віку та їх стильових уподобань.
Абсолютно всі вироби цього бренду виконані виключно з якісних матеріалів з використанням дорогої (марочної) фурнітури, тому всі речі мають бездоганний та акуратний крій.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Зелений
  • Хакі
Розмір:
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари