Всі категорії
Додати товар

Елегантний бавовняний светр аргентинського бренду одягу преміум класу la martina

359 грн
Опис

Елегантний бавовняний светр аргентинського бренду одягу преміум класу La Martina.
Светр простого класичного крою. Він має круглий виріз, який закінчується резинкою. Резинкою також були оброблені низ і рукава, завдяки чому светр адаптується до будь-якої фігури. Він зроблений з ніжної, приємної на дотик натуральної бавовняно тканини, яка ідеально лягає на тіло. Одягніть його на роботу, на прогулянку або на зустріч з друзями. Класичний светр відмінно поєднується з джинсами і шкіряною курткою, створюючи ідеальний наряд для відпочинку в місті.

Розмір М.
-довжина 67
- плечі 47
- пог 55
- рукав 67

Склад:
100% бавовна

La Martina - аргентинський виробник одягу для спорту та відпочинку.Весь одяг La Martina – це одяг преміум класу. Вона виготовлена за спеціальною технологією та з тканини, яка робиться ексклюзивно для бренду La Martina. Назва цієї спеціальної технології "Grasser". Суть її в тому, що тканина виробляється з бавовни, яка проходить спеціальну обробку, завдяки чому волокна тканини стають гладкими та порожніми. Це дозволяє одягу La Martina "дихати", а сам одяг стає водовідштовхувальним, так як краплі води не можуть затримуватися на волокнах льону як у звичайній тканині. Крім того, завдяки такій тканині весь одяг стає дуже м'яким і приємним на дотик, що також дуже важливо людям з підвищеною чутливістю шкіри. Ці характеристики роблять одяг La Martina найбільш популярним серед людей, яким важливий не тільки стиль, але й комфорт.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари