Всі категорії
Додати товар

Практична та дуже комфортна модель в'язаного светра бренду з німеччини greenwood

367 грн
Опис

Практична та дуже комфортна модель в'язаного светра бренду з Німеччини Greenwood.
Светр простого, класичного крою, чудово адаптується до фігури. Одягається через голову, еластичний круглий виріз, низ виробу та манжет рукавів на широкій еластичній гумці надають оптимального комфорту носіння. Візерунок утворює вертикальні смуги, що візуально витягують силует. Сувора геометрія в'язаних ліній додасть власнику светра мужності, брутальності та стрункості. Теплий светр не один десяток років очолює список речей must have (необхідних, обов'язкових) для осінньо-зимового сезону.
Створіть елегантний повсякденний образ із цим светром. Він бездоганно доповнить будь-які штани та стане незамінним доповненням гардеробу кожного чоловіка. Носіть його поверх або під будь-яким верхнім одягом у гардеробі.

Розмір М.
-довжина 71
-плечі 46
-пог 52
-рукав 67

Склад:
100% бавовна

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари