Всі категорії
Додати товар

Ідеальний якісний 100% вовняний светр успішного бренду з данії selected homme

283 грн
Опис

Ідеальний якісний 100% вовняний светр успішного бренду з Данії Selected Homme.
Чоловічий одяг від Selected Homme - це втілення високого стилю, гарного смаку і невимушених манер.
Виріб вільного класичного крою з еластичними манжетами на рукавах і еластичною гумкою по низу виробу. Рельєфна трикотажна гумка по горловині. Виконаний з високоякісної пряжі- 100%вовни мериноса .Речі з мериносової вовни можна вважати найбільш теплими. Пряжа з шерсті мериноса м'яка, еластична, шовковиста на дотик, дуже комфортна, вона відмінно гріє і дихає.
Такий светр призначений для вільних та яскравих особистостей, які цінують свій власний стиль та неповторність.Поєднуйте його з джинсами або штанами, щоб отримати простий та легкий образ.

Розмір L.
-довжина 72
- плечі 46
-пог 55
-рукав 68

Склад:
100% merino wool

Чоловічий одяг, що випускається під брендом Selected Homme, подобається не тільки чоловікам, а й їхнім чудовим супутницям. Він підкреслює образ справжнього сучасного чоловіка, який знає, чого він хоче, і завжди слідує обраній життєвій позиції, незважаючи ні на що.Бренд було створено у 1997 році. Він належить датській компанії Bestseller. Географія торгової мережі цієї марки включає у собі понад двадцять п'ять країн, але більшість фірмових магазинів розташовується у Данії та Італії. Чоловік, одягнений у брендовий одяг Selected Homme, може виявитися будь-ким: впевненим у собі інтелектуалом, розкутим балакуном і навіть творчою особистістю. Одяг та взуття цієї марки здатні підкреслити яскравість, індивідуальність та оригінальність свого власника.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Вовна
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари