Всі категорії
Додати товар

Лаконічний комфортний якісний светр модного бренду з данії blend

378 грн

розпродаж до 22 Вер.

261 грн
Опис

Лаконічний комфортний якісний светр модного бренду з Данії Blend.
Модель класичного силуету.Одягається через голову, еластичний круглий виріз, низ виробу та манжет рукавів на широкій еластичній резинці, що надає оптимального комфорту носіння.Виконаний з високоякісної змішаної пряжі -бавовни та акрилу, оригінального комбінованого плетіння.
Одяг бренду Blend носиться з комфортом та впевненістю у зовнішньому вигляді, та наочно демонструє елегантність і лаконічність, смак та статус свого власника.

Розмір ХL.
-довжина 74
-плечі 49
- пог 56
-рукав 73

Склад:
50% бавовна
50% акрил

Blend – датський бренд молодіжного одягу та взуття для чоловіків та жінок віком від 16 до 25 років. Розпочавши 1993 року з класичного деніму, творці марки поступово розширили асортимент, і сьогодні під лейблом Blend продається і спідня білизна, і верхній одяг.
Blend у перекладі з англійської означає "суміш": стиль марки дійсно відрізняється сміливим еклектичним підходом. Колекції бренду – це яскраві, вільні, злегка недбалі та дуже привабливі речі з елементами вінтажу, клубного стилю та рок-н-рольної естетики.
Лінію жіночого одягу Blend відрізняє м'який, комфортний крій та вільна посадка, що також відображає ідею свободи, якою насамперед керується марка. Крім демократичного деніму та безлічі трикотажних футболок, світшотів та худі з цікавими принтами, у своїх базових колекціях компанія завжди пропонує «класичні» речі в сучасному прочитанні: це може бути маленька чорна сукня, тільник, білий жакет або бежевий тренч.
Чоловіча лінія Blend - це речі в сучасному міському стилі, а також досить кумедний і сміливий "хіпстерський" гардероб: труси в квіточку, сорочки в горошок, смугасті шарфи та в'язані светри.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
Матеріал:
Акрил Бавовна
Принт:
У горох
Сезон:
Демісезон

Схожі товари