Всі категорії
Додати товар

Чудовий бавовняний лонгслів модного бренду з нідерландів petrol industries

287 грн

розпродаж до 20 Травень

230 грн
Опис

Чудовий бавовняний лонгслів модного бренду з Нідерландів Petrol Industries. Стан нової речі, сток.
Модель зручної посадки, з V-подібним вирізом на короткій планці з застібкою на брендовані гудзики.На грудях доповнений накладною кишенею Виріб виконаний з високоякісної бавовни, легка та надм'яка тканина витончено обтікає тіло та забезпечує приємну свіжість протягом усього дня.
Такий зручний лонгслів вдало підкреслить переваги фігури і легко стане як основою для базового гардеробу, так і акцентом у вашому образі.

Розмір XS.
-довжина 75
- плечі 42
-пог 48
- рукав 61

Petrol Industries – це відомий модний бренд, що базується в Нідерландах. Компанія розробляє та пропонує величезні колекції чоловічого та дитячого одягу по всій Європі. Найпривабливішим аспектом одягу у Petrol Industries є майстерність виготовлення джинсів. З моменту свого заснування в 1989 році бренд представляє своїм покупцям джинсовий одяг та супутні товари.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари