Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

M-tac шкарпетки coolmax 75% long black

550 грн
Опис

Подовжені шкарпетки Coolmax 75% Long від бренду М-Тас – це один із найпопулярніших товарів для чоловіків.

Пошиті з інноваційного технологічного матеріалу (75% Coolmax, 17% нейлон, 8% еластан). Він приємний на дотик, еластичний і забезпечує відмінну терморегуляцію, в результаті якої шкарпетки не парять.

Щільна резинка добре фіксує їх на нозі, не дозволяючи шкарпеткам скручуватися або сповзати. Анатомічна форма забезпечує комфортне носіння у взутті та перешкоджає натиранню.

Шкарпетки Coolmax 75% Long відмінно підійдуть для повсякденного використання та сприяють максимальному комфорту при ходьбі або тривалому перебуванні у взутті.

Матеріал:
-75% Coolmax
-17% Нейлон
- 8% Еластан

Coolmax:
Вологовідштовхувальне волокно, розроблене компанією DuPont. Волокно виготовлено з поліестеру, в перерізі має не круглу форму, а складається з чотирьох каналів. Завдяки цьому волокно Coolmax має площу поверхні на 20% більше, ніж волокно круглого перетину, і має підвищені капілярні властивості. Ця унікальна структура відводить вологу, що виділяється тілом, набагато швидше, і відразу переносить її на зовнішню поверхню одягу, де вона тут же випаровується.

Нейлон:
Збільшує міцність шкарпеток, стійкість їх до протирання. Ваші шкарпетки не стануть непридатними після декількох прань, вони довго не рвуться.

Еластан:
Забезпечує щільне прилягання, полотно в'язки ідеально гладке, шкарпетки відмінно тримають форму, чудово сидять на нозі. Ви виглядаєте завжди елегантно і стильно!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
maksi...
MINIMARKET
Київ
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари