Всі категорії
Додати товар

Термо гольфи falke sk1 39-40 з мериносовою вовною термошкарпетки лижні високі вовняні

245 грн з 10 Травень - додавайте до обраного

350 грн
Опис

Компресійні термошкарпетки преміум бренда Falke з мериносової вовни Falke SK1.

Товста та м'яка, висока лижна модель створена з урахуванням результатів досліджень анатомічних особливостей жіночої будови ніг і орієнтована на забезпечення максимального комфорту в лижних черевиках, підтримки теплового балансу та невимушеній легкості активних рухових навантажень упродовж усього дня.
SK 1 вражає своїм особливо теплим і м'яким характером. Спеціальні, анатомічно м'які зони під час катання на лижах допоможуть знизити тиск на гомілки, щиколотки та п'яти.
Завдяки ввімкненню кліматрегулювальних волокон smartcel у подушечку зони стопи модель ідеально підходить для тих, хто займається насправді холодні дні й особливо чутливий до холоду в ноги.
Стратегічно зоноване розташування високотехнологічних матеріалів передбачає суворе дотримання відповідності правого та лівого виробу під час використання.

FALKE — унікальний бренд класу люкс для всієї родини, який уже 125 років захоплює покупців ідеальною якістю та сучасним дизайном.
Створений 1895 року Францом Фальке-Роеном, він зберігає благородні традиції свого творця, але вдосконалюється й розвивається з кожним роком, пропонуючи споживачам високотехнологічну продукцію, нові незвичайні моделі та кольори.
Краса, естетика та стиль стали візитною карткою FALKE. Неймовірний асортимент шкарпеток, панчіх, колготок і трикотажу відкриє для себе кожен охочий у будь-якій фірмовій бутиці FALKE в усьому світі.
З 2005 року бренд FALKE виробляє спортивний одяг преміумкласу FALKE Ergonomis Sport System, який завоював безліч нагород за якість, дизайн та інновації на спортивних міжнародних виставках. FALKE Ergonomis Sport System пропонує професіоналам і шанувальникам одяг і шкарпетки для бігу, гольфу, велоспорту, фітнесу, сноуборду, лижного спорту, тенісу та групових видів спорту, які являють собою симбіоз високотехнологічних розробок і інноваційних матеріалів.

Дивіться також інші Мої оголошення.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Махра Нейлон Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна
Продавець
govarr
govarr
Вінниця
74% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?