Всі категорії
Додати товар

Термошкарпетки чоловічі високі махрові, шкарпетки термо зимові вовняні якісні

59 грн
Опис

У холодну пору року другий за ступенем необхідності купівлі після шапки це термошкарпетки. Адже потрібно убезпечити себе від холодів та різких перепадів температур. При виборі білизни необхідно орієнтуватися на склад. Найкращим вважається синтетична складова із вовною. Шкарпетки THERMO виготовлені із спеціальних синтетичних волокон. Мають різний ступінь повітропроникності і опцію відведення вологи і збереження тепла. Ця модель для повсякденного носіння, занять спортом, зимових видів спорту, активного туризму.
Склад:
Вовна – 57% особливо гарна для зимового періоду. Вона підтримує температуру тіла.
Акрил - 35% швидковисихаюча та міцна тканина, яка важко пропускає воду.
Спандекс - 3% штучна нитка з водовідштовхуючими, зносостійкими, еластичними властивостями. Поєднує в собі м'якість, здатність швидко вбирати вологу та швидко висихати.

Якщо вам не падобається мерзнути вам дійсно точно знадобляться теплі шкарпетки THERMO, вони дійсно будуть тримати ваші ноги в теплі навіть за страшних морозів.
З цими шкарпетками ви назавжди забудете про холод у ногах. Той факт, що ці термошкарпетки мають здатність терморегуляції, дозволяє вам завжди почуватися в них комфортно і забути про почуття холоду.

Висока посадка
Длина 43 см,
Колір: чорний із сірим
Розмір універсальний 41-46
Зберігають тепло за температури до -25°C;
Склад: 57% шерсть, 35% акрил, 3% спандекс, 5% інші волокна.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Вовна Акрил
Сезон:
Зима
Продавець
angel...
Angelika_odyag
Одеса
Була

Схожі товари