Всі категорії
Додати товар

Чудові темно-сині фірмові плавки speedo endurance австралія gb 105 sm/42 ( 56 р.)

250 грн
Опис

Компанія Speedo, що випускає одяг і супутні товари для плавання, заснована у 20-х роках у Сіднеї, Австралія. Ім'я Speedo нерозривно пов'язане з створенням 1928 року нового костюма для плавання Racerback, який вирізнявся від усіх попередніх і був виготовлений із шовку. Новицтво було прийняте всіма провідними плавцями світу
Компанія постійно в пошуку технологій, застосування яких дало змогу плавцям розвивати велику швидкість. 1957 року на Speedo розроблений перший в історії спорту купальник із нейлону В 1970 році розробники Speedo представили тканину — суміш нейлону та лайкри, яка й зараз є найкращою у виробництві одягу для плавання.
1992 року на Олімпійських іграх компанія Speedo представила свою суперрозробку — повністю закритий купальник із нової супереластичного матеріалу S-2000. Ця тканина — суміш найтоншого поліестеру й еластану, яка потім обробляється спеціальним способом. У результаті — приголомшливий результат — коефіцієнт опору під час плавання зменшувалася на 15%. З Барселоні плавці, які вибрали для себе костюми Speedo, повезти додому 20 золотих, 23 срібних і 45 бронзових медалей.
Компанія Speedo далі розвивала свою сенсаційну технологію S-2000. Долею-96 костюм Aquablade вже забезпечував опір у воді на 8% менше, ніж у S-2000.
У бренда Speedo продовжує рости кількість прихильників на пляжі та в басейні. Компанія тішить своїм великим і елегантним асортиментом — для дорослих і дітей, для чоловіків і жінок, для багатих і багатих, для худих і товстих, для активних і лінивих.
Чоловічі плавки Speedo вже давно завоювали популярність на міжнародному ринку завдяки унікальним матеріалам, високому комфорту та великому асортименту моделей. Правильно вибрані плавки дадуть змогу почуватися у воді максимально вільно, і сховають нюанси фігури.
Традиційні плавки завжди залишаються актуальними, і для багатьох чоловіків це єдиний прийнятний варіант. Такий одяг для плавання добре обтягує тіло та не гальмує руху під час спортивного плавання. Якщо потрібно підібрати купальний костюм для занять у басейні, краще вибирати професійні стартові плавки або гідрошорти Speedo — вони стійкі до хлорованої води та мають теплоізоляцію. Шортики — це середній варіант між шортами та звичайними, «короткими» плавками. У них однаково зручно тренуватися в басейні та лежати на пляжі або плавати у водоймі. Шортики підкреслюють вигин тіла й ідеально обтягують стегна.
Більшість чоловічих плавок Speedo представлені стриманими моделями, у синіх, сірих або чорних тонах.. Для виробництва плавок використовуються високоякісні тканини, багато з яких є власними напрацюваннями компанії. Так, усі тканини мають гідрофобне просочення, дуже швидко висихають, здебільшого не бояться хлорованої води та не вицвітають, а деякі шорти мають протимікробну дію.
Ця модель плавок виготовлена з м'якого шовковистого матеріалу (55% поліестер, 45% PBT поліестер — Поліефірна тканина PBT має характеристики стійкості до погоди поліестерів, мірної стабільності, стійкості до зморщок тощо; і має м'яку м'якість до погодних погодних умов; дотик і зносостійкість нейлону; пружне відновлення краще, ніж нейлон, забарвлення продуктивність краще, ніж поліестер, і можуть бути пофарбовані під час атмосферного тиску. ) трохи блискучого темно-синього кольору. У пояс, крім гумки, вставлений шнурок, що стягує. У верхній частині зліва шовковистими нитками контрастного білого кольору вишиті назва та логотип бренда. З виворітного боку передня частина шортів має підкладку, виготовлену з м'якої еластичної тканини (100% поліестер) молочного кольору
Плавки в відмінному стані. Розмір GB 105 sm/42, або 56 р. Модель на досить великого чоловіка. НОТ — 46 см. Глибина посадки спереду — 30 см. Глибина посадки ззаду —
32 см.
Виробництво — Шрі Ланка.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 48/4XL/56
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари