Всі категорії
Додати товар

Термобілизна чоловіча columbia преміумкласу технологія omni-heat

790 грн
Опис

Термобілизна чоловіча преміумкласу технологія OMNI-HEAT COLUMBIA, німецька якість
Забудьте все, що ви знали раніше про термобілизну... Columbia представила абсолютно нове покоління термобілизни, засноване на інноваційних технологіях, що використовують запатентовану систему відбиття тепла Omni-Heat. Ви відразу впізнаєте його за алюмінієвими точками сріблЦе термобілизни для людей, що ведуть активний спосіб життя. Гарантує високий комфорт під час носіння завдяки вдосконаленому фасону та гарній еластичності.
Є технологія плоских швів, що захищає від натирання шкіри та робить комплект практично непомітним на тілі.

Мікрофібра легка та повітропроникна. Ваша шкіра постійно залишатиметься сухою через те, що піт виводитиметься назовні на інші шари одягу.

Продумане зонування в поєднанні з застосовуваними технологіями та спеціальним кроєм дають змогу максимально комфортно проводити час на свіжому повітрі навіть у найхолоднішій погоду. Термобілизна забезпечує чудову терморегуляцію. Вона зберігає оптимальну температуру вашого тіла. Ви не будете надмірно перегріватися або охолоджуватися.

Передова технологія тепловідбиття OMNI-HEAT розроблена для збереження тепла тіла, незалежно від того, чи робите ви свої щоденні справи в гарну погоду, чи вирішуєте вирушити в епічні пригоди в найсуворіших умовах. ястого кольору на внутрішній поверхні.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?