Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Чоловіче термо x-bionic the trick 4.0 run

1999 грн
Опис

Чоловіче термо X-Bionic The Trick 4.0 Run
У відмінному стані, модель зі свіжих колекцій, високий рівень компресії, сидить дуже щільно, на фото одягнено на 182\82
РОЗМІР L
ЦІНА 1999 грн
На старті продажів в україні коштувала 5 637 грн. зараз можна придбати по знижці за 4 228 грн
ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІЧ:
***********************************************************
Опис товару
Переваги
Швидковисихаючий матеріал
Особливістю, що підвищує комфорт використання, є швидковисихаючий матеріал. Це стосується не тільки поту, що випаровується з тканини. Також після прання футболка швидко висихає, навіть за несприятливої погоди, що добре працює під час подорожей.
Повітропроникність
Матеріал добре пропускає повітря, дозволяючи шкірі вільно дихати. Футболка з довгими рукавами закриває велику площу тіла, але не дозволяє перегрітися влітку та замерзнути в холодні дні.
Антибактеріальні властивості
Матеріал, що використовується, має природні антибактеріальні властивості. Крім того, волокна тканини ізолюють вологу від контакту зі шкірою. Завдяки цьому футболка надовго зберігає свіжість.
Еластичність
Термофутболка з довгими рукавами виготовлена з еластичного матеріалу. Завдяки цьому вона прилягає до тіла, як друга шкіра. При цьому вона стійка до розривів. Тривалий час зберігає ідеальну форму, підвищуючи комфорт.
Терморегуляція
Завдяки властивостям матеріалу, а саме терморегуляції, Ви можете носити футболку в різних погодних умовах. Матеріал допомагає підтримувати належну температуру тіла в холодні дні і запобігає перегріву в спекотні дні.
Відведення вологи
Важливою особливістю матеріалу є відведення вологи шляхом поглинання поту і виведення його назовні одягу. Матеріал не вбирає вологу і не прилипає до шкіри, що робить його дуже комфортним для носіння навіть у теплі дні.
Технології
Sweat Traps®
Панелі в спортивному одязі від X-Bionic, які збирають піт з тіла і передають його на шар, що відповідає за випаровування вологи. Забезпечують унікальне відчуття комфорту та сухості під час тренувань.
IDEO-W

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 40/L/48
Продавець
emthemashka
emthemashka
Київ
89% виконаних замовлень
Була