Всі категорії
Додати товар

Ортопедичні спотивні устілки.

322 грн
Опис

Ортопедичні устілки, які призначені для активного способу життя. Унікальність устілок полягає в тому, що в них зручно не просто ходити, а займатися спортом. Устілки підійдуть для тих, кому потрібна: стабілізація стопи у взутті (при вальгусній або варусній деформації стопи). підтримка склепіння стопи (подовжня або поперечна плоскостопість). амортизація при ходьбі та бігу (зменшити навантаження на суглоби та коліна). зниження хворобливих відчуттів при навантаженнях на стопи (почала розвиватися п'яткова шпора).

Розмір:
XS 34-37 (22.5-24см)
S 38-40 (24 -26см.)
M 42-44 (26.5-28см.) немає
L 43-45 ( 28.5-30,5см.)
XL 45-47 (29,5-31см)

Розмір: регулюється. За спеціальними мітками устілки обрізаються до потрібного розміру. Товщина 4-13 мм. Особливості: устілки мають глибоку чашку п'яти і тверду вставку, вони досить об'ємні.

Тому устілки підійдуть для взуття вільного, не модельного. Наприклад: кросівки, черевики, чоботи. Взуття має бути без каблука або на невеликому підборі, тому що устілка не зможе згинатися. Догляд: по мірі забруднення устілки прати вручну в теплій воді з рідким гелем або господарським милом. Сушити природним чином, далеко від обігрівачів. Якщо верхній шар тканини почав відклеюватися, просто підклейте його (взуттєвим клеєм або супер клеєм). Матеріал: PU (пінополіуретан), ТПУ (термопластиний поліуретан), гель, тканина поліестер.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Другой
Сезон:
Демісезон
Продавець
alskolya
alskolya
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Був