Всі категорії
Додати товар

Устілки демісезонні шкіряні.

65 грн
Опис

Розміри:
36 розмір - 23,3см немає
39 розмір - 24,3см
40 розмір - 25,5см
41 розмір - 25,5см
43 розмір - 26,5см
45 розмір - 27,6см
48 розмір - 28,5см чорні закінчилися.

Устілки – постійний атрибут сучасної людини. Не завжди ми купуємо ідеальне взуття. І саме устілки стають нашим порятунком. Вони забезпечують нам комфорт, знімаючи напругу, запобігаючи втомі ніг, зменшуючи больовий синдром від ущільнень, мозолів та натоптишів. Устілки рятують наші ноги від холоду і від спеки, роблять взуття зручнішим, а ходу легкою. Вони знеболюють, лікують, зігрівають або охолоджують, доглядають.

Такі шкіряні устілки демісезонні підійдуть для будь-якого демісезонного взуття, а ваші ноги почуватимуться комфортно у міжсезоння. Ці демісезонні устілки чорні найбільше підійдуть до взуття чорного кольору або інших темних тонів. Дані універсальні устілки підходять як до чоловічого, так і до жіночого взуття закритого типу.

Ці перфоровані устілки є багаторазовими, тобто, розраховані на тривалу експлуатацію. Завдяки натуральній шкірі та перфорації по всій площі устілки ваші ноги завжди «дихатимуть», вже існуючі мозолі та натоптиші не турбуватимуть, а нові не утворюватимуться.

Устілки шкіряні демісезонні щільно прилягають до днища взуття, роблячи взуття комфортним для носіння. Перфорація основи сприяє як циркуляції повітря, а й забезпечує додаткову фіксацію устілки всередині взуття.

Застосування:

для демісезонного взуття
для запобігання утворенню мозолів, натоптишів
для полегшення болю під час ходіння
для зниження навантаження на ноги

Переваги:

еластичні
повітропроникні
натуральні

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Другой
Сезон:
Демісезон
Продавець
alskolya
alskolya
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Був