Всі категорії
Додати товар

Черевики ecco biom terrain gtx gore-tex

1600 грн
Опис

Оригінальні фірмові шкіряні черевики кросівки в дуже хорошому стані Ecco biom terrain Akka gtx mid cut lace Gore tex Leather розмір вказаний 40але більшомірять довжина устілки 27см

Gore-tex - мембранна тканина, що виробляється фірмою W. L. Gore & Associates. Застосовується для виготовлення спеціального одягу та взуття.
Gore-tex - це система з трьох шарів: зовнішня тканина, мембрана та внутрішня тканина (підкладка). Цей матеріал був винайдений для використання в космосі Rowena Taylor, Wilbert L. Gore та його сином Robert W. Gore.
Мембрана Гортекс виготовляється з фторопласту (тефлону). Основною властивістю матеріалу є водонепроникність. Цими властивостями він завдячує мембрані. Ця мембрана є дуже тонкою фторопластової плівкою. Вона має безліч отворів на одиницю площі (кілька мільярдів пір на квадратний сантиметр).
Водостійкість Гортексу становить 28 000 мм водяного стовпа. Така висока водостійкість необхідна, тому що тіло людини чинить на одяг великий тиск. Цей тиск може бути навіть більшим за 10000 мм водяного стовпа (воно з'являється на плечах людини при втиранні води лямками рюкзака). Отвори в мембрані такі, що вода в рідкому вигляді через них не проходить, а в пароподібному навпаки вільно проходить.
Yak: ЕССО стала використовувати у виробництві взуття інноваційний матеріал – шкуру яка. Тепер Ви можете з упевненістю сказати, що Ваше взуття побувало на Гімалаях!
Більш детально в приват
Дивіться мої інші оголошення

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Зелений
  • Персиковий
Розмір:
  • 42
  • 42.5
  • 43
Матеріал верху:
Нубук
Сезон:
Зима
Продавець
romaromashop
romaromashop
Супер-продавець
Ковель
89% виконаних замовлень
Був