Всі категорії
Додати товар

‼️футзалки сороконіжки бутси бампи nike tiempo legend 40р 41р 42р оригінал

2500 грн -13% 2199 грн
Опис

Доброї години доби!)
Для поціновувачів якісного взуття продам оригінал футбольне взуття з Європи надходять з Англії та Німеччини сороконіжки Nike Tiempo Legend по устілці 26-26.5см US8.5 UK7.5 EUR42 Vietnam
Футзалки Nike Tiempo LEGEND 8 CLUB IC – 8-е покоління перевіреної часом моделі із серії Nike Tiempo. Верх бутс виготовлений із високоякісного, зносостійкого, м'якого синтетичного матеріалу, який чудово облягає стопу. Рельєфна структура верху створює відмінний контакт із м'ячем, забезпечуючи відмінні тактильні відчуття при торканні. Формована устілка з матеріалу EVA повторює контури стопи та знижує навантаження на стопу під час гри. Проміжна підошва моделі виконана з піноматеріалу, що ефективно поглинає ударні навантаження. Гумовий зносостійкий протектор дозволяє досягти максимального зчеплення з ігровою поверхнею, і робить гравця більш стійким та маневреним. Модель має маркування Indoor/Court (IC) та призначена для гри в залі. Модель належить до пакета Under the Radar.

Технології: HyperShield; All Conditions Control; Phylon; EVA

Матеріал: поліуретан композитний матеріал
Колір: чорний / яскраво-синій

-Є так само ВІДГУКИ покупців на інших сайтах продажів за вашим бажанням можу скинути!
-Дивіться інші мої лоти продажів, додаємо в обрані покупці є багато різних цікавих оновлень звертайтесь пишіть буду радий вам допомогти підберемо!))
Наявність уточнюємо

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Блакитний
Розмір:
  • 41
  • 42
Категорії:
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна

Схожі товари