Всі категорії
Додати товар

Футзалки дитячі joma toledo 2304in

1300 грн
Опис

Дитячі футзалки JOMA TOLEDO TOJS.******* - ігрове взуття, розроблене спеціально для спортсменів-початківців, відрізняється ідеальною посадкою і максимальним комфортом.

Для виготовлення футзалок вибрали сучасні синтетичні матеріали, вони не лише міцні, а й суттєво полегшують вагу взуття, пропускають повітря, дозволяючи дихати нозі. Рельєфна текстура верхньої частини взуття дає гарне відчуття м'яча, а також підвищує міцність та зносостійкість. Шнурівка дозволяє відрегулювати жорсткість посадки швидко та впевнено на свій розсуд.


Верхня частина черевика виготовлена ​​за технологією One Piece - складається з цільної безшовної деталі для забезпечення оптимального підгонки по стопі без обтяження взуття. Технологія M Counter - це особливий задник ергономічної форми для забезпечення захисту та зручності посадки на нозі.

Підошва виготовлена ​​з натурального каучуку - міцна, гнучка, не ковзає та не залишає слідів на покритті підлоги.

Внутрішня устілка м'яка з пінного матеріалу EVA має хороші амортизаційні властивості. Вона точно повторює форму стопи і нейтралізує удари і навантаження.

Дане взуття розроблене з урахуванням усіх особливостей дитячої стопи та ідеально підійде для професійних занять футболом на будь-якому покритті.


Верх виконаний з високоякісної мікрофібри на основі поліуретану.
Центральне шнурування надійно фіксує взуття на нозі
Внутрішня поверхня виконана з нейлону для підвищення міцності.
М'яка устілка EVA для пружинистих та маневрених дій
Носкова та п'яткова частина укріплені
Щільна підошва з якісної гуми.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 37
Категорії:

Схожі товари